Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Køb en skraldespandsskjuler i Århus

Det er meget “in” for tiden at købe en løsning til at skjule de udendørs skraldespande. Så har du også en masse skraldespande til sortering af forskellige art, som du gerne vil skjule? De kunne f.eks. stå i indkørslen i alle regnbuens farver – så kontakt os med det samme. Vi kan levere skraldespandsskjuler i Århus og omegn indenfor 4-6 uger.

Står du og skal lige til at bestille en ny renovationsskjuler? Så er du heldig, for vi fragter til Århus indenfor fire til seks uger.

Vi har skraldespandsskjulere der passer til lige præcis dine krav. For du kan nemlig selv tilpasse din renovationsskjuler løsning. Så du er sikker på at købe en løsning der passer ind hos lige præcis jer. Vi har skraldespandsskjulere i træ, metal, med lærke lister, og med plads til f.eks. 3 spande eller hvor mange i har brug for. Der er plads til både spande i op til 120 liter og 240 liter, samt cylinderlås med T-håndtag og vippehåndtag/klap. Det er muligt at lave en løsning hvor der er plads til både skraldespande i 120 liter og 240 liter. Vores beregner på “Få et tilbud”-siden er dog lettere begrænset, så hvis du ikke kan samle lige præcis den løsning du gerne vil have derinde, så giv os endelig et kald på tlf. 70 70 17 13.

Se f.eks. siden her med vores Skraldespandsskjuler med tag.

Vi sender til Århus på 4-6 uger

Så hvis du står skal bruge en skjuler til din skraldespand i lige netop Århus. Så skynd dig tage fat på os, så vi kan nå at levere din skraldespandsskjuler inden du skal have den. Du kan få et tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her. Du kan også udfylde “Ring mig op”-formularen, eller bare ringe til os direkte på telefonen. Vi hjælper meget gerne.

Så bor du i eller nær Århus, så bestil med det samme, eller få lavet et bud. Så sender vi så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar til jer.

En tilpasset renovationsskjuler

Din renovationsskjuler kan blive helt unik, fordi vi har så mange forskellige tilpasningsmuligheder. Det er blevet meget populært at købe unikke løsninger som man ikke ser mange andre steder, og specielt til at skjule de grimme spande der ofte har mange forskellige farver.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 3 spande, med lærke lister, uden vippeanordning, med klaptag, med højdejusterbare fødder, og i mange forskellige farver.
Derved kan din løsning blive helt unik, og den vil passe helt perfekt til jeres hus.

Se gerne billederne her på siden af andre renovationsskjulere der kunne være interessante for dig. Eller find mere inspiration her.

Vi bygger til både private, erhverv, bolig foreninger, boligkomplekser og mange andre. Vi leverer til som sagt hele Danmark, så fang os med det samme på tlf. 70 70 17 13. Eller skriv en mail til ospå kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.