Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Renovations- og skraldespandsskjuler i Aalborg

Har du brug for skraldespandsskjuler der er let selv at færdigmontere? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig leverancer til Aalborg.
Vi producerer og leverer skjulere til skraldespande til Aalborg – og faktisk alle andre danske byer.
Monteringen er let selv at klare, og det kun er kun småting der skal til for at du er køreklar med din nye skraldespandsskjuler.
Vores skraldespandsskjulere er til både private og erhverv. Så står du med villaejendom hvor det ville pynte med en skjuler til skraldespandende, så skynd dig at kontakte os, eller indhent selv et tilbud på vores tilbudsside.
Vi producerer tilpassede løsninger, så selvom du har et stort projekt, så kan vi også hjælpe dig. Vi leverer mange store og små løsninger til erhverv, hvor man kan have brug for at skjule mange skraldespande.

Vi har renovationsskjulere der passer til lige præcis dine krav. For du bygger nemlig selv og kan tilpasse din skraldespandsskjuler løsning til lige netop dit behov. Vi har skraldespandsskjulere i træ, metal, lamellook, lærke lister, og med plads til f.eks. 1 spand, 2 spande, 3 spande eller mange flere. Der er plads til både spande i 120 liter og 240 liter, samt cylinderlås med T-håndtag og/eller vippehåndtag/klap.
Vi har en løsning der passer til dig, fordi alle vores løsninger er skræddersyede. Mangler du inspiration, så find vores side med tidligere projekter i menuen – eller kontakt os for at høre mere om hvilken løsning vi kan levere til dig.

Regn med at det tager 5-6 uger at levere til Aalborg

Så hvis du lige nu står og mangler en skjuler til din skraldespand i lige netop Aalborg. Så skynd dig tage fat på os, så vi kan nå at afsende din skraldespandsskjuler inden du skal bruge den. Du kan få et konkret tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her.

Så bor du i eller i omegnen af Aalborg, så bestil med det samme, eller skynd dig at få lavet et bud. Så afsender vi så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar til dig.
Har du brug for at tale med en person? Så giv os endelig et kald, så vi kan hjælpe dig med den helt rette løsning.

En hel unik renovationsskjuler løsning

Din løsning kan blive helt unik, fordi der er så mange forskellige tilpasningsmuligheder. Alle vores løsninger er unikke, fordi alle løsninger er skræddersyede. Der findes ikke to projekter hvor kravene er ens, og det løser vi på allerbedste vis. Så er du træt at udseendet i din indkørsel, med skraldespande i alle regnbuens farver? Så finder vi en god løsning til dig.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 3 spande, med lærke lister, uden vippeanordning, med klaptag, til plant underlag, og i mange forskellige farver.
Derfor kan din løsning blive helt unik, og den vil passe lige til jeres bolig. Vi har samlet inspiration, så du kan se hvordan en løsning kunne se ud på din grund.
Se gerne billedet på siden her af andre skraldespandsskjulere der kunne have interesse for dig. Eller find mere inspiration lige her.

Vi har leverancer i Ålborg til både private, erhverv, boligforeninger, boligkomplekser og mange andre. Vi har leverancer til som sagt hele Danmark, så fang os med det samme på tlf. 70 70 17 13. Eller send en e-mail på kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.