Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Design din egen skraldespandsskjuler – Viborg

Har du brug for en skjuler til din skraldespand? Så er du heldig, for vi sender til din by Viborg.

Vi har renovationsskjulere der passer til lige præcis dit behov. For du kan nemlig selv customize din skraldespandsskjuler løsning. Vi har skraldespandsskjulere i træ, metal, lærke lister, og med plads til f.eks. 1 spand, 2 spande, 3 spande eller mange flere. Der er plads til både spande i 120 liter og 240 liter, samt cylinderlås med T-håndtag og/eller vippehåndtag/klap.

Vi leverer skraldespandsskjulere i Viborg på ca. 4-5 uger

Så hvis du står og mangler renovationsskjuler i lige netop Viborg. Så skynd dig at kontakte os, så vi kan nå at levere din skraldespandsskjuler inden du skal have den. Du kan også få et konkret tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her.

Så bor du i eller i omegnen af Viborg, så køb nu, eller skynd dig at få lavet et bud. Så sender vi så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar til jer.

En helt tilpasset skraldespandsskjuler løsning

Din skraldespandsskjuler kan blive helt unik, fordi der er så mange forskellige tilpasningsmuligheder. Alle vores løsninger er skræddersyede, og du finder ikke to der er ens. Der er ligeså mange kombinationsmuligheder som der findes villaer i Danmark. Ikke to projekter er ens, og lige præcis derfor tilbyder vi skræddersyede og unikke løsninger.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 4 spande, i metal, uden vippeanordning, med klaptag, til plant underlag, og i mange forskellige farver.
Derfor kan din løsning blive helt unik, og den vil passe godt til jeres situation.

Se billedet her på siden af lignende renovationsskjulere der kunne være interessante for dig. Eller find mere inspiration her.

Vi leverer til både private, erhverv, bolig foreninger, boligkomplekser og mange andre. Vi leverer unikke løsninger i hele Danmark, så indhent et tilbud, ring på tlf. 70 70 17 13, eller send en mail på kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.