Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Skraldespandsskjulere til private og erhverv i København

Står du og har brug for en skjuler til din skraldespand? Så er du heldig, for vi fragter til by København.
Vi leverer skraldespandsskjulere til på private og erhverv. Så står du med en nybygget villa, eller en af ældre dato – så kan det pynte gevaldigt med en skjuler til skraldespandende.
Det gælder sig også for erhverv og virksomheder, der ofte har mange skraldespande. Vi leverer løsninger der er tilpasset jeres behov, så antallet af renovationsspande der skal skjules er underordnet.
Der er rigtig mange boligforeninger i København, som allerede gør brug af renovationsskjulere og skure. Din boligforening kan også have brug for renovationsskjulere, fordi hele byggeriet dermed meget hurtigt og let kan præsenteres meget pænere og mere indbydende.

Vi har renovationsskjulere der passer til lige præcis dine krav. For du kan nemlig selv tilpasse din skraldespandsskjuler løsning. Vi har skraldespandsskjulere i træ, metal, lamellook, lærke lister, og med plads til f.eks. 3 spande. Der er plads til både spande i 120 liter og 240 liter, samt cylinderlås med T-håndtag eller vippehåndtag/klap.

Det vi prøver at sige er at vi kan tilpasse løsningen, så den passer til lige præcis dine behov.

Vi sender til København på 4-6 uger

Så hvis du står skal bruge skraldespandsskjulere, til privat eller erhverv, i lige netop København. Så skynd dig tage fat på os, så vi kan nå at levere din skraldespandsskjuler inden du skal bruge den. Du kan også få et bud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her.

Så bor du i eller i omegnen af København, så køb lige nu, eller skynd dig at få lavet et tilbud. Så afsender vi så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar.
Hvis du ikke gider udfylde tilbudsformularen, så kontakt os meget gerne på tlf. eller email, så vi kan komme med et konkret tilbud på dit projekt.

En fuldstændig customized skraldespandsskjuler

Din renovationsskjuler kan blive helt unik, fordi vi har så mange forskellige tilpasningsmuligheder.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 3 spande, i metal, uden vippeanordning, med fladt tag, til plant underlag, og i mange forskellige farver.
Sådan kan din skraldespandsskjuler blive helt unik, og den vil passe helt perfekt til jeres bolig.
Det er nemlig helt lige meget hvor stor eller lille en løsning i skal bruge, så kan vi finde det rette til jer.

Se gerne billedet på siden her af forskellige skraldespandsskjulere der kunne være interessante for dig. Eller find mere inspiration.
Vi har nemlig allerede produceret og leveret rigtig mange løsninger, og du kan se udvalgte løsninger, som vi har fået lov at tage billeder af, på vores inspirationsside som vi har linket til herover.

Vi producerer og leverer til både private, virksomheder, bolig foreninger, boligkomplekser og mange andre. Vi leverer til som sagt hele Danmark, så kontakt os nu på tlf. 70 70 17 13. Eller send en mail til os på kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.