Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Helt unik skraldespandsskjuler leveret til døren i Køge

Skraldespandsskjulere til Køge

Har du brug for en skjuler til din skraldespand? Vi tilbyder nu levering til Køge. Fra du bestiller din skraldespandsskjuler, til vi kan levere din unikke løsning, kan du forvente en leveringstid på ca. 4-6 uger, afhængig af sæson og efterspørgsel.

Vores skraldespandsskjulere kan tilpasses dine specifikke krav. Du kan vælge mellem forskellige materialer som træ, metal, lamellook og lærke lister. Vi tilbyder også løsninger med plads til 3 spande, til både 120 og 240 liters spande, samt muligheder for cylinderlås med T-håndtag og/eller vippehåndtag.

Du kan designe din egen løsning via vores tilbudsformular i menuen øverst. Hvis du har brug for inspiration, kan du se eksempler på tidligere leverede løsninger på vores hjemmeside. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at ringe til os for assistance.

Hurtig levering til Køge

Vi tilbyder levering til Køge inden for 4-6 uger. Hvis du har brug for en skraldespandsskjuler, så kontakt os hurtigt for at sikre levering inden du skal bruge den. Du kan også få et tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden.

Bestil nu, eller få et tilbud, og vi leverer så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar.

Unikke skraldespandsskjulere

Din skraldespandsskjuler kan blive helt unik med vores mange tilpasningsmuligheder. Du kan få en skraldespandsskjuler til 3 spande, med lærke lister, vippeanordning, fladt tag, til plant underlag, og i mange forskellige farver. Se billeder af andre renovationsskjulere for inspiration, eller kontakt os for mere information.

Vi leverer til både private, virksomheder, boligforeninger og boligkomplekser. Udover Køge leverer vi til hele Danmark. Kontakt os på tlf. 70 70 17 13 eller send en mail til kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.