Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Køge – Skraldespandsskjuler med f.eks. 4 spande

Har du brug for en skjuler til din skraldespand? Så er du heldig, for vi sender til Køge lige nu. Fra du bestiller din skraldespandsskjuler, til vi kan levere din unikke løsning, skal du regne med at går op til ca. 4-6 uger. Alt efter sæson og efterspørgsel.

Vi har skraldespandsskjulere der passer til lige præcis dine krav. For du kan nemlig selv customize din renovationsskjuler løsning. Vi har skraldespandsskjulere i træ, metal, lamellook, lærke lister, og med plads til f.eks. 3 spande. Der er plads til både spande i op til 120 liter og op til 240 liter, samt cylinderlås med T-håndtag og/eller vippehåndtag/klap.

Du kan tilpasse din helt egen løsning i vores tilbudsformular du kan finde i menuen øverst. Hvis du har brug for lidt inspiration, har vi også en side med løsninger vi tidligere har leveret og fået lov til at dele billeder af. Du kan også ringe til os, hvis du har brug for assistance til at finde ud af hvad vi kan bygge til dig.

Vi har leverancer i Køge på 4-6 uger

Så hvis du står og mangler en skjuler til din skraldespand i lige netop Køge. Så skynd dig ringe eller skrive til os, så vi kan nå at levere din skjuler til skraldespanden inden du skal bruge den. Du kan også få et bud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her.

Så bor du i eller nær Køge, så bestil lige nu, eller få lavet et bud. Så leverer vi så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar til jer.

En helt unik skjuler til din skraldespand

Din skraldespandsskjuler kan blive helt unik, fordi der findes så mange forskellige tilpasningsmuligheder.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 3 spande, med lærke lister, med eller uden vippeanordning, med fladt tag, til plant underlag, og i mange forskellige farver.
Derfor kan din skraldespandsskjuler blive helt unik, og den vil passe godt til jeres bolig.

Se billedet her på siden af andre renovationsskjulere der kunne være interessante for dig. Eller find mere inspiration her.

Vi leverer til både private, virksomheder, boligforeninger, boligkomplekser og mange andre. Vi har leverancer til Køge, men som sagt også til hele Danmark, så tag fat os i nu. Fang os med det samme på tlf. 70 70 17 13. Eller send en mail til os på vores mailadresse kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.