Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Vejle – Skraldespandsskjulere til villaer og virksomheder

Bor du i Vejle, og har du brug for at skjule dine skraldespande? Så er du heldig, for vi leverer i Vejle inden for 5-6 uger.
Vi har løsninger til både private, virksomheder og boligforeninger.

Vi har helt sikkert skraldespandsskjulere der passer til lige netop dit behov. For du kan nemlig selv tilpasse din renovationsskjuler løsning, så den bliver helt unik og passer til dine ønsker. Vi har skraldespandsskjulere i træ, metal, sort, grå, antracit, med mere, lamellook, og med plads til f.eks. 2, 3, 4 eller flere skraldespande. I skjuler systemet er der plads til både spande i op til 120 liter og 240 liter,  og du kan vælge om du vil have cylinderlås med T-håndtag og vippehåndtag/klap, eller helt uden lås.

Vi sender til Vejle på 5-6 uger

Vi er hurtige til at levere vores skraldespandsskjuler løsninger, og du kan regne med en leveringstid på op til 5-6 uger i Vejle og omegn. Selvom vi ikke har din by listet her på siden, så kontakt os alligevel, for vi leverer til hele Danmark.

Hvis du står skal bruge skraldespandsskjulere i lige netop Vejle. Så skynd dig hive fat i os, så kan vi nå at afsende din skraldespandsskjuler, så du når at modtage den inden du skal sætte den op. Du kan få et konkret tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her.

Så bor du i eller i nærheden af Vejle, så køb lige nu, eller skynd dig at få lavet et tilbud. Så sender vi så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar til dig.

En hel tilpasset renovationsskjuler

Din renovationsskjuler kan blive helt unik, fordi der er så mange forskellige tilpasningsmuligheder.
Det er meget populært for tiden at bygge unikke løsninger til skjul af dine skraldespande, og vi leverer her en hurtig og nem måde at få din helt egen og unikke løsning.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 1 spand, med lærke lister, med eller uden vippeanordning, med fladt tag, med højdejusterbare fødder, og i mange forskellige farver.
Sådan kan din skraldespandsskjuler blive helt unik, og den vil passe helt perfekt til jeres bolig.

Se også billedet på siden her af forskellige skraldespandsskjulere der kunne have interesse for dig. Eller find mere inspiration her.

Vi leverer til både private, virksomheder, boligforeninger, store komplekser og mange andre. Vi leverer til som sagt hele Danmark, så fang os med det samme på tlf. 70 70 17 13. Eller skriv en e-mail til ospå kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.