Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Levering af skraldespandsskjulere i Esbjerg

Er du i Esbjerg, og har du brug for skraldespandsskjuler? Så er du heldig, for så leverer vi i dit område.

Vi har skraldespandsskjulere der uden tvivl passer til lige præcis dit behov. Alle behov er unikke, og derfor kan du tilpasse din renovationsskjuler løsning helt som du vil. Vi har mange forskellige skraldespandsskjulere, blandt andet i; træ, metal, med lærke lister, og med plads til f.eks. tre spande eller ja.. mange flere. Vi har løsninger med plads til både spande i op til 120 liter og op til 240 liter, samt f.eks. med cylinderlås med T-håndtag og vippehåndtag eller klaptag.

Vi har leverancer i Esbjerg på 5-6 uger

Vi har forholdsvist hurtig levering, på ca. 5-6 uger. Så hvis du står og mangler en renovationsskjuler i lige netop Esbjerg. Så skynd dig tage fat på os, så vi kan nå at sende din skjuler til skraldespanden inden du står og skal bruge den. Indhent et tilbud med det samme ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her eller kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Så bor du i eller i nærheden af Esbjerg, så bestil lige nu, eller skynd dig at få lavet et tilbud. Så leverer vi, så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar til dig.

En komplet tilpasset renovationsskjuler

Din skraldespandsskjuler kan blive helt unik, fordi der findes så mange forskellige tilpasningsmuligheder. Det er nemlig meget forskellige hvilke behov der er for at skjule skraldespande. Der findes næsten ikke to løsninger som er ens, og derfor har vi også gjort det muligt for dig, helt selv at bestemme udseende og funktioner på dine skjuler.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 3 spande, i metal, med vippeanordning, med fladt tag, til plant underlag, og i mange forskellige farver.
Derved kan din skraldespandsskjuler blive helt unik, og den vil passe præcist til jeres hus – fordi i helt selv har designet den.

Se gerne billederne på siden her af forskellige renovationsskjulere der kunne have interesse for dig. Eller find mere inspiration her.

Vi har leverancer til både parcelhuse, villaer, private, erhverv, boligforeninger, boligkomplekser og mange andre. Vi har leverancer til som sagt hele Danmark, så fang os med det samme på tlf. 70 70 17 13. Eller skriv en e-mail til os på kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.