Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Roskilde – Skraldespandsskjulere leveret på 4-6 uger

Vi kan levere din skraldespandsskjuler indenfor 4-6 uger hvis du bestiller den i dag. Så skynd dig at få bestilt din skjuler i god tid, så vi kan nå at levere den inden du skal bruge den.
Det er blevet meget populært i de danske hjem at benytte skraldespandsskjulere. Specielt efter vi har fået så mange forskellige spande til sortering af vores affald, er det blevet moderne at skjule alle sine spande.

Vi har en helt unik skjuler-løsning til din skraldespand, der passer til lige præcis dine krav. For du kan nemlig selv tilpasse din skraldespandsskjuler løsning så den bliver helt unik. Vi har skraldespandsskjulere i træ, metal, med lamellook, i lærke lister, og med plads til f.eks. 1 spand, 2 spande, 3 spande eller mange flere. Du kan få vores løsninger i forskellige farver, f.eks. sort, grå, antracit, med mere – og kontakt os gerne hvis du har et behov der ikke lige er listet her, eller på vores “Få et tilbud”-side. Du får plads spande i op til 120 liter og 240 liter. Hvis du vil have lås på kan du få cylinderlås, og f.eks. med T-håndtag og vippehåndtag/klap – eller du kan få din løsning helt uden lås, låg eller vippefunktion hvis du ønsker det.

Levering i Roskilde indenfor 4-6 uger

Bor du i Roskilde eller omegn, så kan vi levere din løsningen indenfor 4-6 uger hvis du bestiller i dag. Så hvis du står skal bruge renovationsskjuler i lige netop Roskilde. Så skynd dig tage fat på os, så vi kan nå at sende din skraldespandsskjuler inden du skal bruge den. Du kan få et tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her.

Så bor du i eller nær Roskilde, så bestil lige nu, eller skynd dig at få lavet et tilbud. Så leverer vi så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar til jer.

Vi har leveringer over hele landet, så selvom din by ikke er listet på vores side, så kontakt os alligevel – for vi kan helt sikkert også levere til dig.

En komplet tilpasset skjuler til din skraldespand

Din skraldespandsskjuler løsning kan blive helt unik, fordi der findes næsten uendeligt mange tilpasningsmuligheder.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 3 spande, med lamellook, uden vippeanordning, med sedum tag, med højdejusterbare fødder, og i mange forskellige farver.
Derved kan din renovationsskjuler blive helt unik, og den vil passe godt til jeres bolig.
Det er blevet meget populært i villaer og hos virksomheder at få en skraldespandsskjuler løsning efter vi danskere har fået så mange skraldespande til sortering af affald.

Se billedet her på siden af lignende skraldespandsskjulere der kunne have interesse for dig. Eller find mere inspiration lige her.

Vi har leverancer til både private, virksomheder, boligforeninger, boligkomplekser og mange andre. Vi har leverancer til som sagt hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 70 17 13. Eller send en e-mail til os på kontakt@renovationsskjul.dk. Vi vil meget gerne hjælpe.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.