Få et tilbud

© Renovationsskjul.dk - All rights reserved.

Unik design-selv skraldespandsskjuler i Silkeborg

Har du brug for renovationsskjuler? Så er du heldig, for vi sender til Silkeborg. Få din helt egen unikt designede skraldespandsskjuler, og leveret på kun 4-6 uger.

Vi har en skjuler til din skraldespand der passer til lige præcis dine krav. For du kan nemlig selv customize din skraldespandsskjuler løsning. Vi har skraldespandsskjulere i træ, metal, lamellook, og med plads til f.eks. 3 spande. Der er plads til både spande i op til 120 liter og op til 240 liter, samt cylinderlås med T-håndtag eller vippehåndtag/klap.

Vi sender til Silkeborg på 4-6 uger

Så hvis du står og mangler en skjuler til din skraldespand i lige netop Silkeborg. Så skynd dig hive fat i os, så vi kan nå at levere din skraldespandsskjuler inden du skal have den. Du kan få et bud ved at udfylde vores tilbudsformular på siden her.

Så bor du i eller i nærheden af Silkeborg, så køb nu, eller skynd dig at få lavet et bud. Så leverer vi så snart din tilpassede skraldespandsskjuler er klar til jer.

En helt unikt designet skraldespandsskjuler

Din skraldespandsskjuler kan blive helt unik og special designet, fordi der er så mange forskellige tilpasningsmuligheder.

Du kan f.eks. få en skraldespandsskjuler til 1 spand, i træ, uden vippeanordning, med fladt tag, til plant underlag, og i mange forskellige farver.
Derved kan din renovationsskjuler blive helt unik, og den vil passe lige til jeres bolig.

Se også billedet på siden her af forskellige skraldespandsskjulere der kunne have interesse for dig. Eller find mere inspiration her.

Vi bygger til både private, erhverv, boligforeninger, boligkomplekser og mange andre. Vi har leverancer til som sagt hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 70 17 13. Eller send en e-mail på kontakt@renovationsskjul.dk.

1. Opmåling & design

Du måler op og angiver ønsker for din skraldespandsskjuler.

2. Vi ringer dig op

Vi kontakter dig og finder sammen ud af detaljerne for din renovationsskjuler.

3. Levering & montering

Vi leverer i hele landet, og du kan let selv færdigmontere din renovationsskjuler.

Har det fanget interessen?

Skriv eller ring til os med det samme og få et tilbud. Eller udfyld vores tilbudsformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Union Dental
Renovationsskjul

Øresundsvej 5
6715 Esbjerg
CVR. 34452024

Åbningstider
Man-Tors

08 - 16

Fredag

08 - 14

Lør-Søn

Lukket

© Renovationsskjul.dk. Alle rettigheder forbeholdes CarTop ApS. Website af Hype Media.